Najdeš tu můj život,moje záliby,návody,recenze,novinky ze všech koutů ale hlavně kus mě.

Jak na Grep aby chutnal

23. srpna 2012 v 15:09 | Niki |  Tipy,Nápady,Zajímavé
Znáte to..chtěli by jste jíst Grep protože je dobrý na hubnutí a celkově..
ALE
většina lidí nesnese jeho ohromě hořkou chut'..

Takže jak na to aby vám grep chutnal?

Mám tady pro vás pod perexem 3 praktická řešení,
snad pomohou :D



1.Přimýchejte ho do směsi!
např:
Bílý jogurt
Kiwi
Broskev
Semínka(jaké chcete)

2.Smoothie,Ledová tříšt'
Zase..smíchejte si to s oblíbeným ovocem které s chutí grepu
ale celkem ladí...přidejte třeba bílý jogurt..(na smoothie)
a zmixujte..
nebo led (na tříšt') a opět zmixujte.

Můžete zkusit třeba tohle:
(nemám odzkoušené)

Prísady:
1 až 2 grepy
50ml mrkvovej šťavy
1 čajová lyžička medu
100 ml minerálnej vody
citrón
Príprava.

Grepy odšťavíš a zmiešaš s mrkvovou šťavou. Doleješ minerálku a dochutíš citrónom a medom.

3.Do salátu!
Prostě si grep přidejte do nějakého salátu..
zkuste třeba tento:
Kuřecí salát s Grepy
Ingredience:

Kuřecí řízky
pepř
olej
sůl
výva­ru (z kostky)
grapefruity
rajčata
kukuřice (steril.)
zelená feferonka
posekaná petrželka

Postup:
1. Řízky opékáme na oleji po každé straně 3 minuty, pak je vyjmeme a osolíme. Výpeček rozředíme vývarem a odložíme.

2. Grapefruity a rajčata nakrájíme na dílky. Kukuřici necháme okapat. Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky a rozdělíme na talíře spolu s dílky grapefruitu a rajčat i kukuřicí.

3. Feferonku omyjeme, očistíme, vyřízneme semeník a lusk najemno posekáme. Smícháme šťávu z masa s trochou grapefruitové šťávy, feferonkou a petrželkou, osolíme a opepříme. Zálivkou pokapeme salát a podáváme.

Tak snad vám to trochu pomohlo nebo..
inspirovalo k tomu jak jíst věci co vám moc nejdeou ale chtěli by jste :)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ronnie Ronnie | Web | 23. srpna 2012 v 15:17 | Reagovat

Dobrý článek, ale mě grep nevadí. Mám ráda jeho kyselou chuť. Ale jinak dobrá rada!

2 LuciiStrange LuciiStrange | Web | 23. srpna 2012 v 16:36 | Reagovat

Nebo ho jenom posypat moučkovým cukrem:)

3 noname noname | 17. března 2014 v 14:53 | Reagovat

Míchat bílý jogurt s kiwi je kravina jak mraky, děsně to zhořkne, kam se na tu vzniklou hořkost hrabe grep... čerstvé kiwi (a co vím i ananas) obsahuje enzymy, které se nemají rádi s žádnýma mléčnýma výrobkama, takže nastane chemická reakce a výsledek je naprosto nepoživatelnýv :-!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Mrkněte se do rubrik na to co vás zajímá:)
Děkuji za návštěvu,NikiScary.