Najdeš tu můj život,moje záliby,návody,recenze,novinky ze všech koutů ale hlavně kus mě.

Fazolky po provensálsku■Recept

20. srpna 2012 v 12:41 | Niki |  Recepty
Další z receptů na snadný,zdravý a chut'ově výborný oběd:)
+moje doporučení,no :D


Suroviny:
Kuřecí maso
zelené fazolky
papriky
rajčata
cuketa(lilek)
česnek
čerstvé bylinky-bazalka, oregáno, rozmarýn,tymián
(nebo sušenou provensálskou směs bylin)
oliv.olej
cibule

Postup
Na olivovém oleji zesklovatíme cibulku a na ní opečeme osolené maso. Přidáme pokrájenou zeleninu, ještě dochutíme solí a dusíme. Ke konci vmícháme posekané bylinky a česnek a ještě chvilku provaříme. Měla by se vytvořit šťáva z rajčat, pokud někdo nemá rád jejich slupky, může před krájením spařit a oloupat. Ničím jiným se nedochucuje, musí vyniknout vůně bylinek, kterých je potřeba opravdu hodně.

**Je to lehké a prostě pro mě ideální..:D
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Mrkněte se do rubrik na to co vás zajímá:)
Děkuji za návštěvu,NikiScary.